Ροή Ειδήσεων

How to get away with murder : 3 ερωτήσεις που θέλουμε να απαντηθούν στον 4ο κύκλο!




Επιτέλους ήρθε αυτός ο μήνας που όλοι οι fans του How to get away with murder περίμεναν μετά το καθηλωτικό φινάλε του τρίτου κύκλου .Στις 28 Σεπτεμβρίου θα γίνει η πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου και όλοι ελπίζουμε ότι οι παρακάτω ερωτήσεις θα μας απαντηθούν σε κάποιο από τα νέα επεισόδια.Spoiler alert γι'αυτούς που δεν έχουν ολοκληρώσει και τον τρίτο κύκλο.


Ποιος είναι ο Dominick?




Στις τελευταίες στιγμές στην σειρά αποκαλύφθηκε πως ο Dominick δεν είναι άλλος από τον δολοφόνο του Wes , τον οποίο προσέλαβε ο πατέρας της Laurel -και από ότι μάθαμε η Laurel τον ξέρει.Αλλά από που γνωρίζονται και τι έχει συμβεί στο παρελθόν ανάμεσα τους?

Πόσο μεγάλη είναι τελικά αυτή η συνωμοσία?



Ο Dominick ήταν επίσης σε επαφή με τον εισαγγελέα Ντένβερ.Αυτό σημαίνει πως περισσότεροι χαρακτήρες από την σειρά εμπλέκονται σε αυτό το έγκλημα.Πως ο Dominick ξέρει τον εισαγγελέα? Άραγε τον ξέρει και ο πατέρας της Laurel ? Είναι πιθανό να γνωρίζουν και για τους Mahoneys? Γίνεται τελικά ακόμη πιο περίπλοκο από ότι οι fans περίμεναν.

Τι ρόλο θα παίξει η Viola Davis(Annalise)?


Ξέρουμε ότι η Viola Davis θα παραμείνει στην σειρά αλλά πόσο σημαντικός θα είναι πλέον ο ρόλος της ? Με όλα αυτά που μάθαμε για τον Dominick και τον πατέρα της Laurel η οικογένεια Castillos μπορεί κάλλιστα να γίνει το επίκεντρο αυτού του κύκλου .Δεν χρειάζεται η Annalise πλέον για να κρατήσει το γκρουπ ενωμένο καθώς οι ίδιοι θέλουν να μάθουν τον λόγο που συνέβησαν όλα τα γεγονότα .Τώρα που η Viola πήρε και όσκαρ είναι λογικό να πάρει έναν μειωμένο ρόλο , αν και εμείς δεν το θέλουμε καθόλου αυτό.






Δεν υπάρχουν σχόλια