Ροή Ειδήσεων

Eurovision 2018: Τα πρώτα ονόματα που ακούγονται και η τραγουδίστρια που προκαλεί αίσθηση


Στο χορό της ονοματολογίας για την Eurovision, ως είθισται κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έχουν μπει οι Έλληνες θαυμαστές του διαγωνισμού, με μία από τις τραγουδίστριες που ακούγονται να προκαλεί αίσθηση!

Στο «τραπέζι» έχει πέσει το όνομα της Ελένης Φουρέιρα, που ακούμε σχεδόν κάθε χρόνο, των Stereo Soul που «μονομάχησαν» με την Demy για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον προηγούμενο διαγωνισμό και έχουν αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο της εκ νέου συμμετοχής τους, της Μαλού, αλλά και της Τάμτα, η οποία είχε πάρει μέρος στον ελληνικό τελικό το 2007, αλλά επιλέχθηκε ο Sarbel.

Όνομα – έκπληξη αποτελεί εκείνο της Αρετής Κετιμέ, της ταλαντούχας μουσικού που έγινε γνωστή παίζοντας σαντούρι, η οποία, μάλιστα, ήταν μεταξύ εκείνων που εμφανίστηκαν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, το 2004.

Όλα τα παραπάνω, πάντως, αποτελούν αντικείμενο της συζήτησης μεταξύ των eurofans, καθώς ακόμα δεν έχει κινηθεί η σχετική διαδικασία μεταξύ της ΕΡΤ και των δισκογραφικών εταιρειών ώστε να γίνουν επαφές για τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον διαγωνισμό.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ελλάδα θα πάρει μέρος στην Eurovision του 2018, που θα διεξαχθεί στις 8, 10 και 12 Μαΐου στην Λισαβόνα, όπως αποφάσισε το ΔΣ της ΕΡΤ, το οποίο συνεδρίασε την περασμένη Παρασκευή.

Πηγή: peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια