Ροή Ειδήσεων

Τα 10 πιο sexy κακά αγόρια σε ξένες σειρές




Η αλήθεια είναι πως ότι και να λέμε τα bad boys τραβάνε πιο έντονα την προσοχή. Βέβαια είναι καλύτερο να τα βλέπεις στις σειρές και όχι να έχεις σχέση μαζί τους.
Ας απολαύσουμε λοιπόν μερικούς από αυτούς.



1/ Damon Salvatore (The Vampire Diaries)



Τι και αν έχει εγωιστικό χαρακτήρα , τι και αν τα θέλει όλα δικά του ακόμα και την κοπέλα του αδερφού του; Μας αρέσει αυτός ο ''κακός'' βρικόλακας και όπως είδαμε η αγάπη και πιο συγκεκριμένα η Elena Gilbert κάνει θαύματα.

2/ Chuck Bass (Gossip Girl)




Ι’m Chuck Bass λέει και υποστηρίζει ότι καμία δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία του!Πιστεύει ότι όταν έχεις λεφτά μπορείς να καταφέρεις τα πάντα (όχι ότι έχει τελείως άδικο)Τι γίνεται όμως όταν του γυαλίζει η κοπέλα του κολλητού του?

3/ Klaus Mikaelson (The Originals)



Το πιο σέξυ και κακό βαμπίρ-λυκάνθρωπος της τηλεόρασης μέχρι σήμερα.Δεν διστάζει να σκοτώσει κανέναν , ακόμα και τα αδέρφια του τον φοβούνται.Μήπως όμως πίσω από την εικόνα του αδίσταχτου δολοφόνου υπάρχει μια ευαίσθητη ψυχή; 

4/ Khal Drogo (Game of Thrones)




Δυστυχώς, τον είδαμε μόνο στην πρώτη σεζόν του Game of thrones ως άντρα της Καλίσι .Τον φοβόντουσαν όλοι ακόμα και η Καλίσι στην αρχή αργότερα όμως είδαμε πόσο τρυφέρος και καλός σύζυγος μπορούσε να γίνει.

5/ Dexter Morgan (Dexter)




Τον Dexter κάποιοι τον θεωρούν κακό κάποιοι όχι και τόσο.Του αρέσει να παίρνει τον νόμο στα χέρια του και να δολοφονεί ανθρώπους που κατ' εκείνον είναι κακοί.

6/ James ''Sawyer'' Ford (Lost)




O James Ford , πιο γνωστός με το όνομα Sawyer είναι ένας από τους επιζώντες της πτήσης 815 που κατέληξε μαζί με τους υπόλοιπους εγκλωβισμένος στο νησί.Ο Sawyer είναι αρκετά εγωιστής και θέλει τα πράγματα να γίνονται όπως θέλει εκείνος δεν ανέχεται κανέναν να του επιβάλει το οτιδήποτε.Έχει βάλει στο μάτι την Kate και θα κάνει ότι μπορεί για να την κερδίσει ακόμα και αν υπάρχει κάποιος άλλος στην μέση.Αγαπημένη δραστηριότητα να βγάζει παρατσούκλια σε όλους.


Αποτελέσματα αναζήτησης

7/ Frank Delfino (How to get away with murder)



Η  έννοια του όμορφου άντρα είναι ψηλός, μελαχρινός, με μούσια και δουλεύει σε δικηγορικό γραφείο, είναι το τσιράκι της Annalise . Μπορεί όμως οι δουλειές του να μην περιορίζονται μέσα σε αυτό το γραφείο.

8/ Jax Teller (Sons of anarchy)



O Jax απλά κυκλοφορεί και οπλοφορεί.Ξανθός,με μηχανή,δερμάτινο μπουφάν και τατουάζ αλλά και αγάπη για την οικογένεια του , τι άλλο χρειάζεται για να ''κολλήσεις'' μαζί του; 

9/ Dean Winchester (Supernatural)



Εδώ δεν μιλάμε για ένα bad boy στην κυριολεξία γιατί τον Dean μόνο κακό δεν μπορείς να τον πεις.Μιλάμε για έναν badass τύπο που και μόνο που τον βλέπεις θες να είσαι εκείνη που θα τον ''διορθώσει''.Εντάξει απλά στον ελεύθερο του χρόνο κυνηγάει τέρατα και δαίμονες (κανείς δεν είναι τέλειος) .

10/ Kilian Jones (Once Upon A Time)



Killian Jones aka Captain Hook , εντάξει είναι πειρατής αλλά δεν μπορεί να είναι όλοι κακοί  σωστά; Φυσικά έχει έναν γάντζο αντί για χέρι αλλά δεν ευθύνεται αυτός γι' αυτό!Έχει κάνει και αυτός τις κακές του πράξεις αλλά προσπαθεί να αλλάξει για να είναι μαζί με την αγαπημένη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια